Ansikte

NBE 1000

Snabbt ansiktslyft med elektromagnetiskt system.

I behandlingen ingår rengöring, mild peeling, behandling med NBE-maskinen och specialanpassat serum som slussas ner i huden samt avslutande peel-off algmask med C-vitamin som återfuktar och ger huden näring.

PRIS:
75 min 1 595 kr
Kurpris: 14355kr (10ggr), 8772 kr(6ggr)

Läs mer

Söker du ett direkt synligt ansiktslyft? Synliga resultat på en enda behandling? Och en behandling som dessutom är skön och avkopplande, utan konvalescens eller risker, och som kan göras året om oavsett hudtyp? Då ska du prova Nannic NBE 1000! En effektiv och säker metod utan nålar, smärta och biverkningar.

Behandling med NBE 1000 är en mycket skonsam och behaglig metod med radiofrekvens. En ljuvlig energigivande massage som dessutom ger snabba och tydliga resultat och inte kräver några kirurgiska ingrepp alls.

NBE 1000 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna med hjälp av radiofrekventa vågor som sätter kroppens celler i biologisk stress. Detta gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler som annars fungerar som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. Med NBE 1000-behandling är du säker på att de aktiva substanserna i behandlningsprodukterna verkligen når dermis, det undre hudlagret som är rikt på både kollagen (som gör väven hållfast) och elastin (som gör huden slät, stram och elastisk).

NBE 1000 har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och med påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med patienten, och att det inte finns risker för kemiska brännskador, muskulär fasciculation (muskelryckningar), smärta eller inflammation.

Behandling med Nannic NBE 1000 sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

NBE Deep Skin

Effektiv och djupgående behandling!

I behandlingen ingår rengöring, peeling, Deep Skinbehandling och specialanpassat serum som ska slussas ned i huden samt en härlig peel-off algmask med C-vitamin som återfuktar och ger huden näring.

PRIS:
75 min 1500 kr
Kurpris: 13500 kr (10ggr), 6750 kr (6ggr)

Läs mer

NBE Deep Skin passar den som vill ha hudförbättring för pigmenteringar, acne eller acneärr, alternativt reducering av rynkor men utan biverkningar. En avancerad ansiktsbehandling i två steg som snabbt ger resultat tack vare maskinen Nannic NBE Deep Skin. Synbara resultat redan efter en behandling!

Först blästras (slipas) huden med en mild metod som tar bort döda hudceller och ytsmuts och kan användas före alla typer av behandlingar för att ge ett ännu bättre resultat.
• Hygieniskt och säkert – sterila engångsartiklar
• Smärtfritt – avkopplande och bekvämt
• För alla hudtyper – ingen risk för hudskada
• Optimalt att kombinera med NBE 1000

Huden blir mer mottaglig för nästa steg där maskinen skapar ”mikrokanaler” i huden. På så sätt kan aktiva ingredienser slussas ned i de undre hudlagren lite snabbare. NBE Deep Skin går ytligare än traditionella apparaturer av samma typ men åstadkommer en djup och effektiv påverkan utan risk för blödningar eller infektioner.
• Lätt öppning av huden – aktiva ingredienser kan effektivt tränga in i huden
• Omedelbara effekter – direkt utfyllnad av rynkor
• Hygieniskt och säkert – sterila engångsartiklar
• Inga risker för infektioner, blödningar, ärrbildning eller hyperpigmentering
• Optimalt att kombinera med NBE 1000

Resultatet är en strålande ren hud, med mindre porer, jämnare hudton och en ny lyster med mindre rynkor.

Behandlingsområden:
• Acne
• Acneärr
• Pigmenteringar
• Linjer
• Rynkor

Ansiktsbehandling VISAGE LYX 2 tim

Lyxig och välgörande ansiktsbehandling för dig som vill ha det lilla extra. I behandlingen ingår ryggmassage, rengöring, peeling ånga, portömning, brynplock, lång ansiktsmassage, mask, ögoncreme och vårdande dagcreme.

PRIS:
2 timmar, 1550 kr

Klassisk ansiktsbehandling 90 min

Vårdande och avslappnande behandling som anpassas efter Din huds behov. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, portömning, brynplock, avslappnande ansiktsmassage, mask, ögoncreme samt vårdande dagcreme.

PRIS:
90 min 1100 kr
Med ögonbehandling 1200 kr

Klassisk ansiktsbehandling med lymfdränage

Klassisk ansiktsbehandling med lymfdränerande apparatur. Lymfdränage aktiverar blodcirkulationen, dränerar vävnaden från slaggprodukter, reducerar överflödigt talg och avlägsnar komedoner och tilltäppta porer. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, portömning, brynplock, lymfdränage, mask, ögoncreme samt vårdande dagcreme.

PRIS:
2 timmar 1550 kr

Ansiktsbehandling 45 min

Rengöring, peeling, avslappnande ansiktsmassage samt mask.

PRIS:
750 kr

Lymfdränage

En dränerande apparaturbehandling som aktiverar blodcirkulationen, dränerar vävnaden från slaggprodukter, reducerar överflödig talg och tilltäppta porer. I behandlingen ingår ansiktsmassage och mask. Passar alla hudtyper.

PRIS:
1 timme 15 min 975 kr
Som tillägg i ansiktsbehandling 425 kr

AHA-behandling

Djupgående AHA-behandling som reparerar och läker huden. Nimues 35% glykolsyra eller 15% Bio active complex behandlar och förebygger hudproblem som t.ex acne, hyperpigmenteringar och torr och livlös hud.

I behandlingar ingår rengöring, enzympeeling, AHA-pensling, ögoncreme, dagcreme samt UV-skydd. För bäst resultat rekommenderas en kur på 6 gånger.

PRIS:
45 min, 650 kr
Kurpris 3400 kr

Microdermabrasion (hudslip)

En intensiv djupverkande peelingbehandling där hudytan slipas med hjälp av en diamantslip med vakuumeffekt. Mycket effektivt på acneärr, fet hud, pigmenteringar, strier (hudbristningar), och grov hudstruktur. Passar alla hudtyper utom den känsligaste. För bäst resultat rekommenderas en kur på 6-12 gånger.

PRIS:
60 min, inkl. avslappnande ansiktsmassage och mask, 795 kr
30 min 650 kr
Som tillägg i ansiktsbehandling 395 kr

Djuprengöring

Djuprengörande behandling utan AHA-pensling. I behandlingen ingår rengöring, enzympeeling, ånga, portömning, djuprengörande lermask, ögoncreme, vårdande dagcreme samt UV-skydd.

PRIS:
60 min 850 kr