Nyheter

NBE 1000

Snabbt ansiktslyft med elektromagnetiskt system.

Söker du ett direkt synligt ansiktslyft? Synliga resultat på en enda behandling? Och en behandling som dessutom är skön och avkopplande, utan konvalescens eller risker, och som kan göras året om oavsett hudtyp? Då ska du prova Nannic NBE 1000! En effektiv och säker metod utan nålar, smärta och biverkningar.

Behandling med NBE 1000 är en mycket skonsam och behaglig metod med radiofrekvens. En ljuvlig energigivande massage som dessutom ger snabba och tydliga resultat och inte kräver några kirurgiska ingrepp alls.

NBE 1000 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna med hjälp av radiofrekventa vågor som sätter kroppens celler i biologisk stress. Detta gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler som annars fungerar som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. Med NBE 1000-behandling är du säker på att de aktiva substanserna i behandlingsprodukterna verkligen når dermis, det undre hudlagret som är rikt på både kollagen (som gör väven hållfast) och elastin (som gör huden slät, stram och elastisk).

NBE 1000 har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och med påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med patienten, och att det inte finns risker för kemiska brännskador, muskulär fasciculation (muskelryckningar), smärta eller inflammation.

Behandling med Nannic NBE 1000 sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

I behandlingen ingår rengöring, mild peeling, behandling med NBE-maskinen och specialanpassat serum som slussas ned i huden samt avslutande peel-off algmask med C-vitamin som återfuktar och ger huden näring.

75 min, 1500 kr. Kurpris: 13500 kr (10ggr). 5gånger 6750 kr.


NBE Deep skin

Effektiv och djupgående behandling

NBE Deep Skin passar den som vill ha hudförbättring för pigmenteringar, acne eller acneärr, alternativt reducering av rynkor men utan biverkningar. En avancerad ansiktsbehandling i två steg som snabbt ger resultat tack vare maskinen Nannic NBE Deep Skin. Synbara resultat redan efter en behandling!

Först blästras (slipas) huden med en mild metod som tar bort döda hudceller och ytsmuts och kan används före alla typer av behandlingar för att ge ett ännu bättre resultat.
•Hygieniskt och säkert – sterila engångsartiklar
•Smärtfritt – avkopplande och bekvämt
•För alla hudtyper – ingen risk för hudskada
•Optimalt att kombinera med NBE 1000

Huden blir mer mottaglig för nästa steg där maskinen skapar ”mikrokanaler” i huden. På så sätt kan aktiva ingredienser slussas ned i de undre hudlagren lite snabbare. NBE Deep Skin går ytligare än traditionella apparaturer av samma typ men åstadkommer en djup och effektiv påverkan utan risk för blödningar eller infektioner.
•Lätt öppning av huden – aktiva ingredienser kan effektivt tränga in i huden
•Omedelbara effekter – direkt utfyllnad av rynkor
•Hygieniskt och säkert – sterila engångsartiklar
•Inga risker för infektioner, blödningar, ärrbildning eller hyperpigmentering
•Optimalt att kombinera med NBE 1000

Resultatet är en strålande ren hud, med mindre porer, jämnare hudton och en ny lyster med mindre rynkor.

Behandlingsområden:
•Acne
•Acneärr
•Pigmenteringar
•Linjer
•Rynkor

I behandlingen ingår rengöring, peeling, Deep Skinbehandling och specialanpassat serum som slussas ned i huden samt en härlig peel-off algmask med C-vitamin som återfuktar och ger huden näring.

75 min, 1500 kr. Kurpris: 13500 kr (10ggr). 5gånger 6750 kr.